TwitterFacebookYoutubeRSS

 

banner ajuntament

 

El Pavelló Municipal d'Esports de Sant Joan de les Abadesses acollirà una nova edició del Primavera Viu, el dissabte 23 de març. Es tracta d'un festival musical que acosta grups de primera línia a tocar al poble, en una oportunitat única d'escoltar-los en un poble tranquil com el nostre.

Aquest any el cap de cartell són els Mishima, un dels grups referents de l'escena musical catalana actual i que, possiblement, passen pel seu millor moment després d'editar L'amor feliç (2012). A més, Mishima han estat reconeguts pel públic i per la crítica com una de les bandes que ofereixen un directe més sòlid del pop-rock en català.

Estaran acompanyats pel grup de l'actor i músic Joan Dausà i els Tipus d'interès, una de les propostes musicals revelació de l'any passat i autor de la cançó Jo mai mai. També hi seran els Pink Poni, un grup emergent que ja va tocar a Sant Joan fa uns mesos i varen deixar molt bon regust 'd'oïda' i que ara intentaran aprofitar l'oportunitat que el festival ofereix a bandes joves per actuar amb grups consolidats (com temps enrere varen fer els Txarango). Entre concert i concert sonaran les percussions dels olotins Vandalmogàvers, que any rere any són els encarregats d'animar la gent des de la pista mateix.

PODEU COMPRAR LES ENTRADES CLICANT AQUÍ 

Queda't a Sant Joan i desperta't amb calma i en un paratge únic per 22€
(entrada + consumició + nit a l'alberg rural Ruta del Ferro)

L'alberg rural Ruta del Ferro, el Jovent Actiu Santjoaní i la Comissió de Festes han arribat a un acord per oferir un paquet amb descompte per pernoctar a l'alberg i assistir al concert (amb una consumició) per un preu de 22 euros. No hauràs d'agafar el cotxe i podràs despertar-te ben tranquil i envoltat de muntanyes. També hi haurà opció d'esmorzar a l'alberg amb un petit suplement. Els paquets es venen a l'Oficina de Turisme:

Oficina de Turisme
Plaça de l'Abadia, 9
17860 Sant Joan de les Abadesses
Tel. 972 72 05 99
Fax. 972 72 05 60
Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser.

 

ORGANITZA:
LOGO JAS  LOGO COMISSIÓ FESTES

COL·LABORA:
 logo ajuntament  LOGO ALBERG  LOGO LA VEU APP