TwitterFacebookYoutubeRSS

El jurat ha concedit el primer premi, en prosa a Ja no tornarem a Ribes de Maria Carme Alerm en prosa per la forma com aquest relat aborda el tema de la vellesa, amb total naturalitat i, a la vegada, una sensibilitat que en alguns moments s'aproxima al to poètic. La construcció formal és acurada i en destaca la qualitat descriptiva, al costat de la precisió lèxica. I ha premiat a Àngel Fabregat per A cada cop de vent per la qualitat de fons i forma d'aquest poemari. L'autor demostra capacitat de síntesi en cada poema, i creativitat en la creació d'imatges que defugen el tòpic.

En les categories escolars han rebut premis Rut Coromina, Oleguer Picola, Hatim el Mrabet, Anna Garriga, Marina Grifell, Sergi Domènech, Xavier Marcé, Eva Maestre, Bruna Menoyo, Laia Carreras, Ona Tarrida, Laura Rubio, Irene Muñoz, Laura Rota, Lídia Colom i Irene Farrés.

L'anunci dels guanyadors s'ha fet aquest dimarts 23 d'abril a les 15h al Teatre Centre i ha comptat amb la presència d'alguns membres del jurat, de representants de l'AMPA, de l'alcalde Ramon Roqué, del director de l'Institut Escola Eusebi Puigdemunt i dels professors de l'escola.

LLISTA COMPLETA DE GUANYADORS PER CURSOS I CATEGORIES