TwitterFacebookYoutubeRSS

comerç-articleEn un context de crisi com l'actual en el qual la concreció de les vendes cada cop resulta més complicat, des de la Unió de Botiguers i l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses s'ha considerat adequat organitzar una conferència amb un títol ben suggerent "Com tancar amb èxit una venda". Aquesta anirà a càrrec del Sr. Josep Maria Rex, professor de Publicitat i Creativitat per la Euncet Business School – Universitat Politècnica de Catalunya i assessor extern de màrqueting de diferents empreses com SEAT, FRIGO o BIMBO.

La conferència, que serà gratuïta, es realitzarà al Casal Jaume Nunó – El Palmàs de Sant Joan de les Abadesses el dimecres 4 de desembre, a les 3 de la tarda.

Es tractarà d'una conferència breu – durarà una hora i mitja aproximadament -, entretinguda, trufada d'experiències viscudes pel ponent al llarg de la seva dilatada trajectòria i que de ben segur servirà per a donar-vos algunes idees que esperem us puguin ser d'utilitat.

Tothom qui estigui interessat cal que s'apunti ja que aquesta conferència només es realitzarà si hi ha una assistència mínima garantida. Per participar en aquesta conferència de formació és imprescindible inscriure's, enviant un correu de confirmació d'assistència a: Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser. o al telèfon: 972 722 357 (Sra. Anna Julve). Cal trucar de dilluns a divendres de 4 a 8 de la tarda

logotips