TwitterFacebookYoutubeRSS

El pròxim dijous 15 de febrer, a les 20 h, la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses acollirà una sessió dedicada a presentar a la població els projectes de millora urbana de la vila, que estan previstos que s'iniciïn aquest 2024.

ACTUALITZACIÓ: Per tal que la informació sigui accessible, més enllà dels tràmits habituals, compartim provisionalment els projectes en aquest espai al núvol per a la seva consulta. 

Peatonalització del centre històric (memòria)

Peatonalització del centre històric (documentació gràfica)

Reordenació de la pl. Clavé 

Slide 4

Pl. Torras i Bages

Slide 5

Carrer i pl. Abadia

Slide 6

Passeig comte Guifré

Slide 7

Pont de la Plana

previous arrow
next arrow

Es tracta de la reurbanització de zones clau com la plaça Clavé, el passeig comte Guifré, la plaça Torras i Bages, la plaça i carrer de l’Abadia i el pont de la Plana, que representarà un pas endavant cap a la creació d’un entorn més accessible, segur, eficient i agradable, millorant la qualitat de vida i la seguretat per als veïns i veïnes. Aquestes actuacions es complementaran amb la que el Ministeri de Transports va anunciar per millorar la seguretat de l’N-260 al seu pas per Sant Joan de les Abadesses.

Durant aquesta reunió es donaran a conèixer amb detall els plans i les fases de les obres. Durant la mateixa jornada també es faran sessions adreçades a diversos col·lectius específics com comerços, regidors i regidores, i veïns i veïnes d’aquests carrers i places, a qui es va avisar per carta la setmana passada.

Just fa un any, el febrer i març de 2023, es va fer un procés participatiu amb un qüestionari en línia i tres tallers oberts a la població que varen tenir una participació mitjana de 23 assistents, en els quals es varen debatre i treballar solucions als problemes de mobilitat que es varen traslladar als equips tècnics dels projectes que es presentaran dijous.

Totes les actuacions, així com les que ja s’han iniciat als carrers de la Vila Vella compten amb ajudes de programes d’inversions públiques, com ara el MOVES II, d’IDAE i ICAEN; el Servei Català de Trànsit; i la DUS5000 del Ministeri de Transició Ecològica.


Presentació dels projectes de reurbanització

📅 15/02/2024 - 🕘 20 h
📍 Sala de Plens