La Fundació La Farga ha anunciat l’obertura de la convocatòria per a les beques 2024, destinades a fomentar el desenvolupament acadèmic dels habitants de Sant Joan de les Abadesses. Aquestes beques són dirigides a estudiants de graus, màsters i doctorats, així com a cicles formatius de grau superior. Es van crear l'any 2004 per al personal de La Farga i les seves famílies, i més tard es va ampliar a habitants de les Masies de Voltregà i Sant Joan de les Abadesses.

Podeu fer la vostra sol·licitud fins al 4 de juliol. Podeu llegir les bases, per saber si podeu optar a una beca, en aquest document.

Si voleu demanar una beca, el procediment és el següent:

1.- Omplir el formulari a la pàgina web de la Fundació La Farga

2.- Un cop omplert el formulari, rebreu un correu electrònic de confirmació, i caldrà que presenteu la documentació que us demanaran, presencialment, a l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, abans del 4 de juliol.

L’acord entre la fundació i la nostra vila es va signar l’any 2018 gràcies a la vinculació de les famílies Fisas i Guixà amb Sant Joan de les Abadesses. Aquestes beques permeten equilibrar les oportunitats dels joves de poble que s’han de desplaçar amb les dels que viuen en zones urbanes.