El pròxim dissabte, 8 de juny de 2024, Sant Joan de les Abadesses acollirà la vuitena edició del Ral·li Fotogràfic organitzat pel Grup Fotogràfic Abadesses (GFA). Aquesta competició, oberta a participants de totes les edats, es dividirà en dues categories: una per a menors de 14 anys i una altra per a majors de 15 anys.

Els participants hauran de capturar les seves imatges dins del terme municipal entre les 9 i les 1 hores. La inscripció al concurs té, a més, un caràcter solidari, ja que el GFA donarà 1 € per cada participant a la Fundació Carreras.

Els temes de les fotografies es revelaran a les 9 del matí al Camp Base, situat a la plaça de l’Abadia. Els guanyadors seran premiats amb trofeus, lots de productes i, en el cas de la millor sèrie de la categoria de majors de 15 anys, 300 € i la inscripció del nom del guanyador a la ferradura gegant del poble.

El veredicte es donarà a conèixer de manera telemàtica i es publicarà al canal de YouTube del GFA. Per a més detalls sobre les bases del concurs, els interessats poden consultar la pàgina web dels organitzadors.

cartell cocnurs