TwitterFacebookYoutubeRSS

El 28 d'abril de 2012 el JAS (Jovent Actiu Santjoaní), amb la col·laboració de la Comissió de Festes local, portarà a terme la tercera edició del Primavera VIU a Sant Joan de les Abadesses que aquest any comptarà amb els grans i incombustibles Antònia Font. Els Catarres, Mesclat, la Bella i les Bèsties, i els timbalers Vandalmogàvers completaran un cartell intens i de molta qualitat. Les entrades, a la venta al Telentrada, ja estan disponibles.

banner-primaveraviu
El Primavera VIU és un festival que neix fa tres anys amb la idea de portar els millor grups en català del moment a un poble com és Sant Joan de les Abadesses que, en condicions normals, no acostuma a tenir grans concerts (més enllà dels tradicionals de festa major).

El primer any es va aconseguir un gran ple amb el retorn de Brams i això va motivar el JAS a muntar un altre Primavera VIU (sota el nom de concert de Primavera en aquell moment) per l'any següent, el 2011. Aquest nou concert es va fer coincidir amb el desè aniversari de l'entitat i, amb gran esforç, es va aconseguir portar el veterà Sanjosex i les joves promeses La Iaia i Txarango, a part dels Vandalmogàvers. El concert va ser tot un èxit i va aconseguir consolidar el format.

Aquest any, sota el nom de Primavera VIU, Sant Joan de Les Abadesses podrà gaudir d'un dels millors concerts que s'han fet mai al poble i a la comarca. Antònia Font presentarà el seu nou disc "Lamparetes", els Catarres vindran amb la "Jenifer" i un bon grapat de cançons noves, Mesclat presentarà disc i la Bella i les Bèsties faran valer el seu paper de grup comarcal per acabar la festa com Déu mana. A més a més, els Vandalmogàvers, que serà el tercer cop que vénen, amenitzaran els canvis de grup amb la seva percussió.

El Primavera VIU d'enguany serà el dia 28 d'abril a les 23:00h al pavelló municipal de Sant Joan de les Abadesses. Les entrades, a 20 €, ja estan disponibles al Telentrada. Encara no la teniu?

Us hi esperem!

Podeu anar escalfant motors a través del web (primaveraviu.net),del Twitter (@primaveraVIU) i de la pàgina de fans al Facebook (Primavera VIU).