TwitterFacebookYoutubeRSS

caminarelsilenciLa regidoria de cultura de l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses proposa pel proper dissabte 21 d'abril, a les 7 de la tarda, l'espectacle poètic Caminar el Silenci creat a partir de l'obra del vigatà Lluís Solà, dirigit per Josep Paré i interpretat per l'actriu Carme Brugarola. 

Una vetllada literària que no us podeu perdre!

 

La imatge del caminant n'és el fil conductor, un caminant que observa la natura i la vida...

I si provem, per uns moments, d'observar una escena quotidiana, anecdòtica, banal.. Què veiem? Res? O potser ens aturem en aquest tros de vida, en aquest gest i alentim la mirada? És un instant de repòs, de meditació, íntim... Ja tornarem al sobtat tragí diari i al respir accelerat.

Aquest espectacle es presenta a Sant Joan de les Abadesses en format reduït, adaptat a les característiques del municipi i de l'espai que l'acollirà, l'emblemàtic Palau de l'Abadia. Es tracta d'una vetllada literària, amb una gran interacció amb el públic, en un ambient intimista que s'intercala amb el silenci...

Caminar el Silenci arriba a Sant Joan de les Abadesses després de conquistar els públics de sales com L'Atlàntida de Vic i teatres com el Cirvianum de Torelló i el Teatre Comtal de Ripoll.