TwitterFacebookYoutubeRSS

concert-mtmonclusEl proper divendres 15 de juny, a dos quarts de deu de la nit, el Teatre Centre de Sant Joan de les Abadesses acollirà el concert de presentació del disc de sardanes Vivències i Records, de la compositora Maria Teresa Monclús per la Cobla Ciutat de Girona, sota la direcció de Jesús Ventura i Barnet.

Monclús nascuda a Barcelona, va iniciar els seus estudis musicals al Conservatori Superior Municipal de Barcelona, obtenint el títol de piano i solfeig, amb excel·lents qualificacions i menció d'honor de piano. Ha actuat al Palau de la Música de Barcelona, ha fet concerts per tot Catalunya i ha acompanyat diferents cantants de repertori de Lied, òpera i oratori.

Actualment, és professora del Conservatori en el qual va iniciar les  seves passes musicals i també és la directora de la Coral del Casal Jaume Nunó de Sant Joan de les Abadesses.

Maria Teresa Monclús és una compositora molt reconeguda a la comarca i arreu de Catalunya, especialment per les seves sardanes moltes d'elles premiades, en són un exemple:  Ripoll et recorda, L'encant de Sant Joan i  Sant Joan, vila estimada.

L'entrada del concert tindrà un preu de 5 euros i tots els beneficis seran destinats a l'Associació de les mucopolisacaridosis i síndromes relacionats (MPS).
ENTRADES A LA VENDA A LA GUIXETA DEL TEATRE A PARTIR DE LES 21 H.

El concert compta amb la col·laboració de la regidoria de cultura de l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses.