TwitterFacebookYoutubeRSS

Roger MasEl cantautor solsoní Roger Mas ha preparat un concert especial i únic en motiu del Cicle de Representacions del Mite del Comte Arnau, aquest dissabte 14 de juliol, a les 22 h, a l'Era d'en Serralta. Mas Interpretarà cançons del seu disc A la casa d’enlloc (2010) i algunes peces de les Cançons tel·lúriques (2008).

Aquest últim és un dels treballs de la música catalana dels últims anys que ha col·leccionat més reconeixements i que inclou cançons pròpies, tradicionals i poemes musicats d'Al cel, poemari pòstum de Jacint Verdaguer. A Sant Joan s’hi podrà viure aquest esperit musical en sintonia amb la tradició catalana que tindrà com a colofó l’estrena de la cançó El comte Arnau, musicant el poema de Jacint Verdaguer.

Precisament Verdaguer va ser un dels primers creadors que es va fixar en el comte Arnau durant la Renaixença, quan la cançó popular feia pocs anys que havia estat recuperada per Milà i Fontanals. Així doncs, al cap de més d’un segle de ser escrit Lo Comte Arnau inspirat per la cançó, el poema també ha estat font d’inspiració, en aquest cas per a  Roger Mas.

Venda d’entrades al Palau de l’Abadia, tel. 972720599 
Preu de l'espectacle, 12 € (abonament per als tres espectacles del cicle, 30 €)

Consulteu la resta de la programació clicant aquí.