TwitterFacebookYoutubeRSS

paquet petit 1 de 1L’Oficina de Turisme de Sant Joan i l’alberg rural Ruta del Ferro amb la col·laboració de Terra de Comtes i Abats ofereixen des d’aquesta setmana diferents packs turístics per facilitar la tasca de buscar allotjament i la resta de necessitats a tots els visitants del poble. La iniciativa, a més de simplificar la planificació als turistes, també inclou descomptes per a les activitats del paquet, de manera que és una opció interessant per a la butxaca de qui ja tingui planificat fer-les.

El primer paquet inclou un obsequi de benvinguda, una entrada per a l’espectacle Pyrene de l’Esbart Sant Martí de Barcelona (dissabte 4 d’agost, a les 22 h), una visita guiada De l’abadessa al comte Arnau “de la història a la llegenda” (diumenge 5 d’agost), a més de l’allotjament a l’alberg rural Ruta del Ferro que inclou sopar, dormir i esmorzar. Tot per 40 euros per persona.

imatge-paquet-comte-arnau

Un altre paquet disponible és per gaudir del sopar Alimentem el Mite del 3 d’agost, a les 21.30 h a l’Era d’en Serralta, amb un preu de 44 € per persona; i un altre per a la caminada nocturna Cercant les petjades del comte Arnau del 18 d’agost, a les 21 h, per 34 euros per persona. Aquests dos paquets també inclouen un obsequi de benvinguda, l’allotjament amb esmorzar i sopar i una visita guiada “De l’abadessa al comte Arnau: de la història a la llegenda”

Aquests seran els primers paquets que oferirà l’Ajuntament i es podran adquirir directament des de l’Oficina de Turisme o des d'internet. Més endavant s’ampliarà l’oferta amb altres activitats de temporada i amb packs genèrics que també es podran comprar a les plataformes d’ofertes d’oci com www.rumbo.net.