TwitterFacebookYoutubeRSS

mercat caSant Joan de les Abadesses tornarà a l'època medieval. Un any més, el mercat medieval del Comte Arnau omplirà els carrers de la Vila Vella amb parades de productes artesans i agroalimentaris. Formatges, embotits, vins i infusions, pa i coques elaborades en forn de llenya. Tots productes de gran qualitat elaborats artesanalment.

Diverses activitats i espectacles d'època vestiran la celebració del mercat, dissabte l'animació musical anirà a càrrec d'Els Trempats de Gatzara, una formació dedicada a la música tradicional i medieval i, per als més petits, a les sis de la tarda, hi haurà l'espectacle de titelles medievals Ai, la Farina! a càrrec de la companyia Penjim penjam. El diumenge, la música anirà a càrrec d'Els Parents d'en Bufa, una mitja cobla que farà cercavila, tocs i un petit concert.

A més de visitar el mercat medieval i la Vila, també es podran fer passejades amb poni i tir amb arc a l'Era d'en Serralta, entre d'altres.

Per segon any consecutiu l'Associació de Veïns de la Vila Vella instal·larà la seva taverna medieval a la plaça Comamala des del matí del dissabte i fins al diumenge després de dinar. Durant aquest temps es podran degustar tastets, se serviran menús medievals per dinar o per sopar i dissabte a la tarda (20h) tothom qui ho desitgi es podrà transformar en un autèntic gladiador i participar en un torneig, o competir en un concurs de torcebraços (pulsos). Dissabte a la nit, la festa s'acabarà amb l'actuació d'un grup de música tradicional.

Totes les activitats es faran a la plaça Major i els carrers adjacents. El mercat s'obrirà al públic a partir de les 10h del matí tant dissabte com diumenge.