TwitterFacebookYoutubeRSS

ACTUALITZACIÓ: el concert de Lluís Gavaldà s'ha suspès com a mesura per a minimitzar els riscos de contagi del coronavirus SARS-CoV-2.

El SAT Teatre Centre, el grup teatral de Sant Joan de les Abadesses, arrancarà un nou cicle d’espectacles que acostarà propostes de qualitat a la nostra vila. La primera actuació del nou Cicle de Primavera arriba el pròxim diumenge 1 de març, de les veus de Marina Prades, Anna Urpí i Marta Pons, acompanyades de violins i cellos, en una formació que han anomenat DonesStrings i amb la qual interpretaran cançons de Carlos Gardel, Beatles, Queen, Stevie Wonder, Amy Winehouse, Ed Sheeran… El concert es farà a les 12.30 h al Palau de l’Abadia, i l’entrada té un preu de 12 €.

El plat fort arribarà el dissabte 28 de març, a les 22 hores, també al Palau de l’Abadia, amb un concert a la carta de Lluís Gavaldà (Els Pets), acompanyat de Joan Pau Chaves al piano, i on el públic triarà les cançons que s’interpretaran durant l’actuació. Es tracta d’una oportunitat única d’escoltar un dels cantants més importants i amb més trajectòria de la música popular del nostre país, en un espai íntim com el Palau de l’Abadia.

Per últim, el diumenge 19 d’abril, la Cia. Dell’Anima escenificarà Camellia, amb text de Mercè Rodoreda sota la direcció de Mireia Vila, amb l’actriu Marta Codina i l’acompanyament musical amb violins de la mateixa Mireia Vila i Olga Truman. L’entrada val 12 € i el concert es farà a les 12.30 h, al Palau de l’Abadia.

La venda d’entrades anticipades es pot fer a l’Oficina de Turisme de Sant Joan de les Abadesses.

202002 3r CICLE PRIMVARERA SAT