fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS

Presentació del XIII Cicle de Representacions del Mite del Comte Arnau

El passat dissabte dia 12 de juliol va tenir lloc a les 12:00h del migdia, la presentació del XIII Cicle de Representacions del Mite del Comte Arnau, al Saló del Miralls del Gran Teatre del Liceu de Barcelona.
L’acte va comptar amb la presència del l’Honorable Sr. Joan Manuel Tresserras i Gaju, Conseller de Cultura, el Sr. Ramon Fontdevila Subirana, Director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana, el Sr. Ramon Roqué i Riu, alcalde de Sant Joan de les Abadesses, i la Sra. Montserrat Tallant Descamps, regidora de cultura de l’ajuntament de Sant Joan de les Abadesses.
Durant la presentació es va fer una breu sinopsi de tots els espectacles programats i de les activitats complementàries que es portaran a terme durant els mesos de juliol i agost dins el marc del XIII Cicle.
També es va poder escoltar, en directe, un fragment d’una de les peces del CD "Comte Arnau" interpretades per Manel Camp i Joan Crosas. Lluís Puig, director de la productora VESC va ser l'encarregat de presentar el CD a tots els assistents.
La clausura de l’acte va anar a càrrec del Conseller de Cultura el Sr. Joan Manuel Tresserras que va fer una breu reflexió sobre la importància que les tradicions i mites perdurin i esdevinguin a ser possiblement universals.
Per veure la galeria de fotografies de l'acte cliqueu aquí.