TwitterFacebookYoutubeRSS

Fins al 7 de juliol de 2021 es pot fer la inscripció per a optar a una beca de la Fundació La Farga. Les beques estan orientades a l’obtenció de títols d’estudis superiors, ja siguin graus, màsters oficials i propis, màsters professionalitzadors o associats a programes de doctorat, Cicles Formatius de Grau Superior… La informació, els requisits i la llista de la documentació que s’ha d’aportar la podeu trobar www.fundaciolafarga.org. Per a la presentació de la documentació, o si necessiteu suport, us heu de dirigir de forma presencial a l'Ajuntament, però és imprescindible demanar hora per correu o per telèfon. El correu electrònic de contacte és Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 Tríptic sobre les Beques Fundació La Farga 2021

La Fundació Privada La Farga Group, Fundació La Farga d'aquí en endavant, es va crear l'any 2004 sota el nom de Fundació La Farga, amb l'objectiu de crear valor i riquesa a l'entorn més proper. Des dels seus inicis, la Fundació La Farga ha volgut actuar de manera responsable en el teixit social i cultural de la comarca d'Osona. El Juny del 2017, la Fundació La Farga va incorporar la Fundació Privada Josep Moncusí, i l'àmbit de donació de beques es va estendre a la comarca del Ripollès.

La Fundació La Farga, promou, ajuda i participa en iniciatives socials, culturals i de formació. En l’àmbit formatiu, la Fundació La Farga concedeix beques d’estudis per a diverses categories. Cada categoria té una convocatòria, unes bases i un pressupost propis.