TwitterFacebookYoutubeRSS

Christian Arenas, docent a la Universitat de Barcelona i mediador literari, i el seu alter ego Tian, la Fada de les Arts, porta a la Biblioteca Josep Picola una mediació dialogada sobre els 35 llibres que conté la maleta "Diversificció de Gènere", djous 10 de novembre.

Es tracta d'un taller familiar pensat per fomentar la formació de lectors i lectores infantils. La sessió té com a fil conductor la lectura dialogada d'àlbums que aborden tant la diversitat sexoafectiva com la familiar, religiosa o funcional en la vida quotidiana, desaprenent gràcies a l'àlbum il·lustrat tot allò que tenim íntimament interioritzat. L’objectiu general serà fomentar la lectura d'obres literàries per a infants centrades en el valor de la diversitat. La bibliomaleta estarà a disposició de la comunitat educativa d'Infantil i Primària de l'Institut Escola Mestre Andreu durant la resta de la quinzena.

La sessió del Taller de Lectura amb Tian tindrà lloc dijous 10 de novembre a les 17 h a la Biblioteca Josep Picola. Us podeu inscriure a l'activitat mitjançant trucada telefònica o enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

TALLER TIAN