TwitterFacebookYoutubeRSS

El quiosc mòbil de revistes de l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC) s’instal·larà els pròxims dijous 14 de març, 18 d’abril i 9 de maig a Sant Joan de les Abadesses. L'objectiu és facilitar l'accés a les publicacions en català als seus veïns i de donar-los a conèixer l'ampli ventall de capçaleres en català.

Gràcies a aquesta caravana, els veïns i veïnes podran descobrir la gran diversitat de revistes temàtiques en català -també per a la mainada-, que podran trobar a preus d'oferta, i amb el regal d’una bossa de tela d’iQuiosc.cat. La Revistaria estarà situada davant de l’Institut Escola Mestre Andreu, de 16 a 18 h.

És una iniciativa de l’APPEC i iQuiosc.cat, amb el suport de l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya.

L’APPEC

L’APPEC és una entitat sense ànim de lucre que agrupa els editors de revistes en català d’informació general i especialitzada que tenen una distribució i difusió dins de l’àmbit català. Algunes de les capçaleres que en formen part són 440 Clàssica, Cuina, Descobrir, El Petit Sàpiens, El Temps, Enderrock, Esguard paper, L’Avenç, Món Empresarial, Piu Piu, Sàpiens, Serra d’Or, Time Out, Cavall Fort, El Tatano o El Món d’Ahir.

202402 appec.santjoan