10:00h Durant tot el dia: Parades artesanes de productes mexicans i catalans i Exposició dels dibuixos “Éste es mi México” realitzats pels nens de l’Escola Abadessa Emma.
 
10:30h "Cascarita". Partit de futbol amistós CE Abadessenc – Selecció Mexicana.

11:00h Tallers infantils. Elaboració de “piñatas y papel picado”. Adreçat a nens majors de 5 anys.

13:00h Concert de música tradicional amb el quartet acústic Tlalli. “Son” de les comunitats rurals mexicanes.

16:00h Taller de dansa i trencament de "piñatas". Integrants del grup Semblanza ensenyaran les passes bàsiques del “Jarabe Tapatío”.

17:00h Ballet folclòric mexicà amb México Baila. Diverses regions de Mèxic es veuen representades a través de la dansa.

19:00h Grito de Independència.
A càrrec del Cònsol General de Mèxic a Barcelona, Sr. Jaime García Amaral acompanyat de l’alcalde de Sant Joan de les Abadesses, el Sr. Ramon Roqué i Riu.

19:10h Ballada de la sardana de l’himne de Mèxic.

19:15h Actuació musical Mariachis amb el grup Semblanza.

Totes les activitats es faran a la Plaça Major.
 
Per veure fotografies de la Festa del Grito del 2007, cliqueu aquí.
 
AUTOCAR GRATUÏT DES DE BARCELONA: S'organitzarà un autocar que farà el trajecte Barcelona-Sant Joan de les Abadesses-Barcelona totalment gratuït. Cal fer la reserva a l'Oficina de Turisme de Sant Joan de les Abadesses al telèfon 972 720 599 o bé a l'adreça de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..
 
Per a més informació de la Festa del Grito:
Centre Cívic 972 722 357 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Oficina de turisme 972 720 599 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 
Si voleu conèixer les relacions existents entre Mèxic i Sant Joan de les Abadesses, i el perquè de la realització de la Festa del Grito al nostre municipi cliqueu aqui.
 
Col·laboradors: