TwitterFacebookYoutubeRSS

L'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses ha decretat un dia de dol oficial per la mort de l'exalcalde Gerard Costa i Albrich aquest dimarts 13 d'agost, a l'edat de 77 anys. Durant tot el dimecres la bandera onejarà a mitja asta. 

Costa va ser alcalde per CiU del 1991 i fins al 1995, a més de formar part de l'equip de govern de l'alcalde Lluís Grabulosa del 1987 fins al 1991, i d'haver estat regidor durant altres legislatures. També va ser conseller comarcal en diverses legislatures i president del Consell Esportiu del Ripollès.

Durant la seva trajectòria al capdavant de l'Ajuntament va treballar per al poble en projectes importants i que han transcendit el seu mandat. Entre d'altres, va potenciar l'agermanament entre Sant Joan i Le Palais Sur Vienne, va treballar per a la creació de la zona d'esplai i d'oci de la Ruta del Ferro en els antics terrenys de l'estació del tren de Toralles, va adquirir els terrenys del Camp Municipal d'Esports i va impulsar la construcció del nou edifici de l'Ajuntament.

A més, també va estar molt implicat en la vida social i cultural de Sant Joan. Entre d'altres, va ser president del Casal de Jubilats i Pensionistes de Sant Joan i va ballar el Ball dels Pabordes i va participar activament a diverses entitats del poble.