TwitterFacebookYoutubeRSS

Missa al Taga

Cada any, el tercer diumenge de juliol, la Unió Excursionista de Sant Joan organitza la Missa al cim del Taga. Des de l'any 1957, centenars de santjoanins i santjoanines enfilen l'emblemàtica muntanya per a assistir a aquesta missa tant especial.

 

Festival del Comte Arnau

A Sant Joan de les Abadesses, durant els mesos de juliol i agost, té lloc el Festival del Comte Arnau. Es tracta d'un projecte cultural promogut per l'ajuntament de la vila, que va néixer l'any 1996 amb un objectiu clar: recuperar a través d'un festival multidisciplinari la llegenda del comte Arnau, un dels principals trets culturals identificadors i diferenciadors de la nostra vila.
Aquest Cicle inclou espectacles de teatre, dansa i música sobre el Mite i, al seu voltant, es programen altres activitats com el sopar - espectacle Alimentem el mite, la caminada nocturna Cercant les petjades del comte Arnau, visites guiades... Actualment, es manté fidel als objectius inicials i es continua treballant, any rere any, per fer aquest projecte molt més ampli i seguir contribuint a la difusió del Mite.