TwitterFacebookYoutubeRSS

Fira de la Carbassa

Té lloc un diumenge del mes d'octubre i se celebra des de l'any 2010. L'organitza l'Associació de Carbassaires de la població amb la col•laboració de l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses.
Els actes que s'hi duen a terme són un concurs de carbasses, una exhibició de la realització d'escultures amb carbasses i activitats lúdiques com un concurs infantil de dibuix o degustació de diversos aliments amb la carbassa com a ingredient principal.
També durant tot el dia hi ha parades d'agricultors i artesans de la carbassa.

Santigosa Clàssic

El Moto Club Abadesses es va iniciar en l'organització de proves de trial clàssic el 23 de novembre de l'any 2008 amb una prova de la Copa Catalana de Clàssiques d'un dia de durada. Degut a l'èxit assolit i aprofitant les circumstàncies del calendari de clàssiques, els dies 23 i 24 d'octubre de l'any 2009 varen néixer els 2 Dies Trial Santigosa Clàssic que volen mantenir l'essència de les primeres edicions dels mítics 3 Dies Trial de Santigosa, que van néixer en aquestes mateixes zones l'any 1972.

La Fira de la tardor

La Fira de la tardor és un esdeveniment impulsat per Sant Joan Comerç amb el suport de l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, CCAM i diverses entitats de la vila. per celebrar l'arribada de la tardor. Se sol fer al voltant del primer cap de setmana de novembre i és una festa per tots els sentits i les edats. Hi ha parades de productes artesans, tallers infantils, gimcanes, inflables, teatre de carrer, música... Els assistents també podran participar en sortejos i gaudir de tapes de tardor en els restaurants adherits a l'associació de comerciants.