TwitterFacebookYoutubeRSS

 Northern Cellos - "Violoncels de pel·lícula" 

🗓️ Dissabte 15 de juliol de 2023  🕙 22 h 
📍Claustre del Monestir 🎟️ 15 €

És un espectacle basat en una selecció de les millors bandes sonores de la història del cinema i de les sèries, en un format únic i innovador al nostre país: quatre violoncels i percussió.

Pensat per agradar a tota mena de públic, el repertori combina estils de música diferents, ja sigui de música de cinema tradicional, de cinema musical o, fins i tot, música més moderna. 

Sempre a través d’arranjaments propis, es podran escoltar Medleys (“popurris”), temes principals i openings de clàssics com Cinema Paradiso i La Vida és Bella, de pel·lícules de gran repercussió mediàtica com El Senyor dels Anells, de musicals que han fet història com La La Land, i fins i tot la música de sèries exitoses com Game of Thrones

Northern Cellos està format per quatre joves violoncel·listes de les comarques gironines i un percussionista/bateria també empordanès. Tots ells amb formació clàssica - són graduats pels Conservatoris del Liceu, de les Illes Balears i d’Utrecht - han apostat per la creació d’un projecte innovador que pretén acostar la música, en general, i el violoncel, en particular, al gran públic.

NorthernCellos 301119 HD 253 1 compressed

Entrades ja a la venda!