TwitterFacebookYoutubeRSS

web granotes novembre12El proper dijous 22 de novembre tindrà lloc, a les 16:45 h, a la Biblioteca Josep Picola de Sant Joan de les Abadesses, la primera actuació del cicle d'espectacles de dinamització cultural de la biblioteca municipal.

El cicle, que compta amb el suport de l'Institut Escola, s'iniciarà amb un espectacle de narració de contes amb divertides granotes com a protagonistes. Aquests petits amfibis, un dels animals més presents a les faules i al món de la literatura infantil, ens acostaran a sorprenents històries entre salts i raucs. Amb la seva imatge simpàtica i alegre ens faran gaudir de les narracions tot passant una molt bona estona.

Contes de granotes de la mà de la companyia La Minúscula, encetarà aquesta nova edició d'activitats.
La sessió està adreçada a nens i nenes d'infantil i cicle inicial de primària.

El segon espectacle del cicle, porta per títol Històries Nadalenques i anirà a càrrec d'Alma i la mar de contes i tindrà lloc el dijous 13 de desembre, a les 16:45 h.
Aquest espectacle donarà la benvinguda al Nadal i ens aproparà a històries relacionades amb les festes nadalenques. A Els ninots de neu i el llop, el Rei Melcior i un llop molt empipat perquè no ha rebut mai cap regal com a conseqüència de les seves dolenteries seran els protagonistes del primer dels contes que explicarà l'Alma. Seguirà el conte de El Tió engripat i Crispat, l'espatlla festes, un home solitari al que no li agrada gens el Nadal, potser alguna cosa el farà canviar d'opinió...

Aquest cicle clourà amb dues sessions de narració de contes a càrrec de Carme Brugarola, els mesos de febrer i març del 2013 adreçades a cicle mitjà i a cicle superior de primària.

El cicle és organitzat per la regidoria de cultura i compta amb la col·laboració de la Diputació de Girona. Té com a objectiu oferir una àmplia programació cultural de dinamització de la Biblioteca Josep Picola.

TOTES LES ACTIVITATS SÓN GRATUÏTES.