TwitterFacebookYoutubeRSS

gaudeix lestiuAquest proper mes de juliol es duran a terme les activitats emmarcades en el programa Gaudeix de l’Estiu a diferents municipis del Ripollès. La iniciativa, promoguda pel Servei Comarcal de Joventut, és organitzada conjuntament pel Consell Comarcal del Ripollès i els ajuntaments de Sant Joan de les Abadesses, Ripoll, Camprodon, Campdevànol i Ribes de Freser.

 El programa Gaudeix de l’Estiu d'enguany tindrà lloc de l’1 al 26 de juliol i s’adreça a joves d’entre 12 i 17 anys. Algunes de les activitats programades són tallers, tornejos, cinema a la fresca, sopar de joves, acampada i tres sortides fora de la comarca: una al Waterworld, una altra a Banyoles a fer Paint Ball i una altra a la platja amb activitat de catamarà i banana bus. La novetat d’aquesta edició és que també inclou l’Enkomarca’t, la festa del jovent del Ripollès, que en els 3 anys anteriors es va celebrar a l’octubre. Enguany la festa serà el dissabte 13 de juliol a Ripoll.

Les inscripcions a les diverses activitats estan obertes des del 10 fins al 28 de juny a:

Centre Cívic – El Palmàs de Sant Joan de les Abadesses
Casal de Joves de Ripoll
Oficina de turisme de Camprodon
Oficina de Turisme de Ribes de Freser
Ajuntament de Campdevànol

Per a més informació: Servei de Joventut del Consell Comarcal del Ripollès (972.703.211 o a Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser.). Cliqueu aquí per a veure totes les activitats.

gaudeix lestiu 2013