TwitterFacebookYoutubeRSS

web taller emprenedoriaEl proper divendres 14 de juny a les 18 h es realitzarà un taller d'emprenedoria a la sala Abat Arnau de Vilalba del Palau de l'Abadia de Sant Joan de les Abadesses. La xerrada està destinada a totes aquelles persones que alguna vegada a la vida, ja sigui per interès o per necessitat, s'han plantejat l'autoocupació com a mitjà de vida, o simplement a tothom que vulgui ampliar els seus coneixements sobre aquest àmbit. 

Es treballaran les motivacions, habilitats i capacitats de les persones emprenedores, amb l'objectiu de sensibilitzar els assistents vers l'emprenedoria i l'autoocupació, per tal que els sigui més coneguda i propera. Es parlarà sobre què és l'autoocupació, els seus principals avantatges i inconvenients, quines són les característiques de les persones emprenedores i com desenvolupar-les, es realitzarà el test de l'emprenedor i, finalment, tots els assistents podran resoldre els dubtes que tinguin. El taller anirà a càrrec d'una tècnica de la Fundació Privada per a la Promoció de l'Autoocupació a Catalunya (CP'AC).

L'activitat, organitzada per el Servei de Joventut del Consell Comarcal del Ripollès i l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, s'emmarca dins les accions del programa Odisseu, que pretén prevenir i frenar la migració juvenil cap al medi urbà i peri-urbà facilitant la inserció laboral dels i les joves, a més de promoure el seu compromís social amb el territori rural. Per poder assistir al taller és imprescindible inscriure's prèviament enviant un correu electrònic a Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser. indicant nom, cognoms i telèfon de contacte, o bé trucant al Servei Comarcal de Joventut  (972 70 32 11).