TwitterFacebookYoutubeRSS

MES ENTITATS portadaLa Veu, emissora municipal de Sant Joan de les Abadesses dedicarà tot el mes d'agost (i part del setembre) a conèixer de prop el teixit associatiu del poble. Cada dia, de dilluns a divendres, estarà dedicat a una entitat diferent i comptarà amb diversos espais radiofònics on aprendrem quan varen sorgir, quants socis tenen, quins són els seus objectius, els seus moments clau,...

En el Mes de les entitats i durant tot el dia sonaran fragments d'entrevistes amb els membres de l'entitat, anècdotes, dades, records sonors i, fins i tot, la programació musical del dia anirà lligada a l'activitat de l'entitat. Aquests espais permetran descobrir coses com, per exemple, què sent un geganter quan es posa en Gentil a sobre, quins serveis ofereix l'Oncolliga, com porten els pericos de la Penya Blanc i Blava viure en una majora blaugrana o per què encara molta gent parla de la UEC quan es refereix a la Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses. L'equip del programa el formen la col·laboradora Mònica Ortega a la producció i direcció, i el presentaran ella i el director, Joan Garcia, amb l'ajuda de Guillem Planagumà i Martí Serra. Podeu conèixer els horaris i els dies d'emissió seguint el Twitter i el Facebook de l'emissora:

http://facebook.com/laveudesantjoan
http://twitter.com/laveudesantjoan i amb el hashtag #mesentitats

Un exemple d'un dels espais del Mes de les entitats, la Penya Blanc i Blava

Aquesta no serà l'única proposta d'estiu de La Veu. Des de fa dues setmanes s'hi pot escoltar CTRL TAB, dirigit i presentat per David Font. Es tracta d'un espai que barreja música electrònica amb frases extretes de pel·lícules, entrevistes, programes de televisió,... Es pot escoltar els dimarts, a les 21 h, i els divendres, a les 22 h, i a la carta a través de la pàgina de l'emissora.

Dissabtes, a les 20 h (amb repetició el diumenge següent a les 20h), La Veu incorporarà una nova sèrie de Carracatures, una mescla dels programes Carraca Rock (Juli Salvadó i Emiliano Jordano) i Mixtures (Gaspar Tarrida) on els conductors busquen nexes d'unió entre els seus estils musicals: el rock i el punk, amb el funky, soul i les músiques del món, respectivament. El mateix Juli Salvadó també està preparant un programa de jazz.

Per últim, els Randellaires també se sumaran aviat a la "família" de La Veu amb El català AutèNTIC, recupera'l, uns microespais amb un toc d'humor on aprendrem paraules del Ripollès que han quedat en desús per intentar que tornin a formar part del nostre dia a dia.