TwitterFacebookYoutubeRSS
PCEls cossos d’emergència de la comarca es reuniran, diumenge 6 d'octubre, a Sant Joan de les Abadesses per primera vegada en una jornada que comptarà, entre d’altres, amb una instal·lació d’un hospital de campanya, un simulacre d’accident de trànsit amb excarcel·lació del vehicle i posterior incendi, a més d’activitats organitzades pels mateixos cossos presents. 
 
Hi seran representacions dels Bombers, Mossos d'Esquadra, Guardia Civil, Policia Local de Sant Joan de les Abadesses, Servei d’Emergències Mèdiques SEM, Servei Català de Transport Sanitari SCTS, Urgències de l’Hospital de Comarcal de Campdevànol, Creu Roja Vall de Camprodon, Creu Roja Ripoll, ADF Taga-Milany, ADF Catllar-Montgrony, Protecció Civil de Sant Joan de les Abadesses, Protecció Civil de Ripoll, Protecció Civil de Campdevànol i els Agents Rurals.
 
A més, també hi haurà una visita oficial on hi assistiran l’Alcalde de Sant  Joan, el Sr. Ramon Roque; la regidora de Personal, Governació i Obres i Serveis de Sant Joan, la Sra. Silvia Carreira ; el President del Consell Comarcal del Ripollès, el Sr. Miquel Rovira; i Sr. Albert Ballesta, delegat dels Serveis Territorials d'Interior a Girona. Aquesta diada estava prevista pel passat 8 de juny però no va poder dur-se a terme per una forta tempesta. Els organitzadors de la jornada, Protecció Civil de Sant Joan de les Abadesses, volen agrair el suport que han rebut des de comerços e institucions per fer possible aquesta I Trobada de cossos d’emergència i seguretat al Ripollès.
 
Diumenge 6 d’octubre 
I Trobada de cossos d’emergència i seguretat al Ripollès 
10 h Inici de la trobada, tallers i activitats diverses 
11 h Visita oficial 
11.30 h Instal·lació d’un hospital de campanya 
13 h Simulacre d'accident de trànsit 
14 h Fi de la jornada
 
Totes les activitats es faran a la plaça Barcelona de Sant Joan de les Abadesses , en cas de mal temps es traslladaran al pavelló Municipal.