TwitterFacebookYoutubeRSS

clownialogoCatarres, Strombers, La Troba Kung-fú, Cesk Freixas, Buhos i Orxata Sound System són alguns dels grups del cartell de Clownia, un festival musical organitzat pel grup Txarango, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Joan i Estrella Damm, que se celebrarà els dies 2 i 3 de maig a Sant Joan de les Abadesses i que servirà per presentar el seu nou disc Som Riu.

Txarango han volgut materialitzar la seva ciutat imaginària durant dos dies. Una ciutat que dóna veu als músics més crítics i reflexiona sobre la nostra societat, i que també acollirà propostes teatrals i de circ. A més dels grups consolidats també hi haurà un escenari gratuït al mig del poble per a grups emergents i una zona d’acampada lliure. 

Clownia Festival 2014 - 2 i 3 maig, Sant Joan de les Abadesses 

Les actuacions de nit es faran en l’escenari principal, i una carpa de circ anomenada Àgora acollirà la faceta més social de Clownia. Les entrades ja estan a la venda a www.clowniafestival.cat i també es podran comprar a l'Oficina de Turisme de Sant Joan de les Abadesses. Aviat us anirem ampliant tota la informació relacionada amb el festival.

Escolta la roda de premsa íntegra des d'aquest reproductor

{music}images/stories/laveu/talls/presclownia{/music} 

Cartel Clownia