TwitterFacebookYoutubeRSS

Y ahora adonde vamos-522009601-largeEl pròxim dissabte 22 de març a les 17 h al Palau de l'Abadia, tindrà lloc una mostra fílmicoartística que uneix el cinema i la filosofia sota el títol Altres mons són possibles, a càrrec de la Societat de Filosofia Hispano-Xilena. L'activitat s'iniciarà amb una breu presentació i, seguidament, es farà la projecció de la pel·lícula ¿Y ahora dónde vamos? de Nadine Labaki, que narra la lluita d'un grup de dones de totes les religions per protegir la seva família i el seu poble en un país marcat per la guerra.  La visualització del film donarà peu a un posterior debat entre el públic i els ponents al voltant de la igualtat i la pau.

Altres mons són possibles pretén mostrar com certs individus han pogut canviar les seves realitats, per difícils que fossin. El projecte, impulsat per la Societat de Filosofia Hispano-Xilena, té la intenció de desenvolupar una consciència cívica, crítica i autònoma, inspirada en els drets humans i compromesa amb la construcció d'una societat democràtica, justa i equitativa.

Aquesta activitat ja es va dur a terme amb els alumnes de l'IE Sant Joan el passat mes de desembre, en el marc del Dia Internacional dels Drets Humans, per suscitar el pensament dels més joves, la paraula i el diàleg creatiu sobre problemàtiques d'arreu del món.

Cinema i filosofia


Dissabte 22 de març - 17h
Cinema i filosofia
Palau de l'Abadia - Sala Abat Arnau de Vilalba