TwitterFacebookYoutubeRSS

MESALUT-2014-150La sisena edició d’aquesta jornada sobre benestar físic, nutricional, afectiu, social i cultural (dissabte 24 de maig) se centrarà en la malaltia de la diabetis amb una conferència de la infermera de l’Hospital Clínic de Barcelona Margarida Jansà, a les 18 h, a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

A més, com a novetat d’aquesta edició, la jornada es farà coincidir amb la 2a Marató de Donants de Sang de la delegació santjoanina del Banc de Sang i Teixits, que de 10 a 15, i de 16 a 21 hores, rebran a tothom qui vulgui fer aquest gest solidari i a sumar per arribar a les 300 donacions que s’ha marcat l’entitat, al Pavelló Municipal d’Esports.

A més de la conferència i de la 2a Marató de Donants de Sang, el mateix equipament esportiu acollirà una ambulància de la Creu Roja, on dos voluntaris explicaran quins serveis ofereix i com funciona. També hi haurà un espectacle infantil amb l’Agrupació d’Arts del Circ del Ripollès, i actuacions musicals i exhibicions de gimnàstica durant el matí. A la tarda hi haurà l’espectacle Xup xup: una aventura a la cuina, de la companyia La Minúscula, i després s’oferirà berenar a tots els assistents.

MESALUT-2014-TARGETO-web2

La 6a MÉSALUT està organitzada per la regidoria de Serveis Social i Salut de l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses amb la col·laboració de Dipsalut, ElRipolles.COR, l’Hospital de Campdevànol, Creu Roja, l’Associació d’Arts del Circ del Ripollès. La 2a Marató de Donants està organitzada per la delegació santjoanina del Banc de Sang i Teixits.

6a MÉSALUT
Dissabte 24 de maig

De 10 a 15 i de 16 a 21h
2a Marató de Donants de Sang

Durant tot el dia
Coneix com és una ambulància de la Creu Roja

Matí (hora per confirmar)
Espectacle de circ i música

17h
Espectacle infantil Xup xup: una aventura a la cuina

18h
Conferència: La diabetis, amb la infermera Margarida Jansà

21h
Cloenda de la 2a Marató de Donants de Sang

Totes les activitats es faran al Pavelló Municipal d'Esports tret de la conferència, que es farà a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Sant Joan