TwitterFacebookYoutubeRSS

El XX Cicle de Representacions del Mite del Comte Arnau encara la seva recta final amb l’espectacle dramatúrgic de la companyia de teatre local. Arnaus, una obra pensada pel santjoaní Josep Garriga, és la proposta teatral que presenta el SAT-Teatre Centre de Sant Joan de les Abadesses enguany. Una estrena que catalitza tota l’essència de la llegenda.

Recull la tradició de la nostra literatura sobre el comte, amb les interpretacions de Sagarra, Maragall i Bartra, tres visions d’Arnau al llarg del temps, que demostren que la seva ànima perdura per tota l’eternitat. També servirà per commemorar les representacions que la companyia santjoanina ha escenificat durant molts anys en el cicle, en una mena de record als espectacles que han creat inspirant-se en el comte.


SAT-Teatre Centre
El SAT-Teatre Centre és el grup de teatre de Sant Joan de les Abadesses fundat el 1888. Es dedica a la promoció del teatre a la vila mitjançant la representació d'obres de text, així com també de musicals. Disposa també d'una escola de teatre en la qual es formen el joves actors que nodriran la companyia.

Entre les darreres produccions, podem esmentar els musicals T'estimo, ets perfecte, et canviaréCal gat, Jesucrist Superstar, La botiga dels horrors i el recopilatori 110 anys en solfa, així com també els espectacles El xaletEl temps i els Conway, Els jardins de la Mercè, producció pròpia sobre textos de Mercè Rodoreda, Aquí no paga ni Déu, Tot per amor a l'art, així com la representació anual de l'escenificació del poema de Joan Maragall El comte Arnau en el marc del Cicle de Representacions del Mite del Comte Arnau.

XX Cicle de Representacions del Mite del Comte Arnau
Dissabte 1 d’agost de 2015 - 22h
Arnaus del SAT Teatre Centre
Claustre del monestir de Sant Joan de les Abadesses
Preu: 12 €

 COMPRA LES ENTRADES ONLINE 

201507-COMTE-ARNAU-SAT


 

Els desitjos del comte Arnau
El pròxim dimecres 5 d’agost també s’inicien les visites dramatitzades per la Vila Vella i els racons més suggestius de Sant Joan de les Abadesses, amb el comte Arnau com a leitmotiv. Escenografies, decorats i actors faran possible immergir-se en un conte que representa la vida d’aquest mític personatge. Les visites es faran els dimecres 5, 12, 19 i 26 d’agost, i les dels dies 12 i 19, també comptaran amb un sopar per gaudir de la cuina medieval. S’hi podran degustar diferents tastets dels restaurants de la vila en un lloc emblemàtic: l’Era d’en Serralta. També és possible assistir únicament al sopar gastronòmic, o només a la visita dramatitzada. En tots casos és necessari reservar plaça.

Preu dels tiquets:

Visita dramatitzada
Fins a 6 anys - gratuït
Fins a 12 anys - 3 €
Adults - 6 €

Sopar gastronòmic
Fins a 6 anys - gratuït
Fins a 12 anys - 10 €
Adults - 20 €

Visita dramatitzada i sopar gastronòmic
Fins a 6 anys: gratuït
Fins a 12 anys - 12 €
Adults - 25 €

 COMPRA LES ENTRADES ONLINE 


Venda d’entrades presencial:
Palau de l’Abadia - Oficina de Turisme
Plaça de l’Abadia, 9
17860 Sant Joan de les Abadesses
Telèfon 972 72 05 99 - Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser.