TwitterFacebookYoutubeRSS

📢 Aquest dilluns 17 de juny han començat les obres al passeig comte Guifré. L’Ajuntament i l’empresa constructora han acordat centrar l’activitat al passeig comte Guifré i deixar la pl. Torras i Bages, carrer de l’Abadia i pl. Abadessa Emma per més endavant, fins després de l’estiu, si és possible. D’aquesta forma, l’afectació serà més concreta i més ràpida en aquest punt, i l’accés a La Plana no es veurà afectat en la primera fase.

🚧 La circulació al passeig queda reduïda al tram entre l’avinguda del comte Guifré i el carrer de l’Abat Isalguer, exclusivament per a veïns i veïnes i càrrega i descàrrega.

↔️ S’ha reduït la vorera de la pl. Torras i Bages perquè hi hagi doble sentit de circulació entre el monestir i el passatge de Can Crehuet. La circulació no serà possible pel cantó de La Caixa i davant de l’absis del monestir.

Per a les persones amb mobilitat reduïda que han d'accedir als serveis dels comerços del passeig, l'aparcament al carrer Joan de Socarrats estarà limitat a 15 minuts, per tal que les persones que les acompanyen puguin acostar-s'hi el màxim possible. L'entrada i sortida es farà pel mateix carrer.

La reurbanització del passeig Comte Guifré inclou la transformació d'aquest espai en una plataforma única, prioritzant els vianants i millorant l'accessibilitat. Més endavant s’iniciaran les obres a la plaça Torras i Bages, entorn del Monestir, plaça de l’Abadia i plaça Abadessa Emma. Aquest projecte forma part d'un pla global de millora urbana, finançat parcialment amb una subvenció de 2.043.592 € del Programa DUS 5000 de la Unió Europea, destinat a millorar la mobilitat sostenible i l'accessibilitat universal a diverses zones del municipi.

Per tal de garantir una comunicació fluida amb els veïns i veïnes, i per conèixer els canvis en la mobilitat i la circulació durant el desenvolupament de les obres, l'Ajuntament ha creat un canal d'informació directa per reforçar els habituals. Aquest servei permetrà als veïns i veïnes rebre actualitzacions constants sobre el progrés de les obres i qualsevol afectació que pugui sorgir, a través de WhatsaApp.

Les persones interessades poden subscriure's a aquest nou canal per assegurar-se de rebre informació puntual i precisa, a través d’aquest formulari.