TwitterFacebookYoutubeRSS

Sant Joan de les Abadesses es prepara per celebrar la tradicional revetlla de Sant Joan el pròxim 23 de juny. La festa començarà amb la rebuda de la Flama del Canigó i s'allargarà fins ben entrada la nit, oferint diverses activitats per a tots els públics.

Els actes començaran a les 18.15 h amb la tradicional rebuda de la Flama del Canigó al Claustre del Monestir, com a símbol de la unió dels territoris catalans. Enguany el discurs l'ha escrit la periodista i escriptora Núria Cadenes.

A partir de les 21 h, la plaça Major serà l'escenari d'un sopar de pícnic. Per participar-hi, tot i que cada persona haurà de portar el seu menjar, caldrà inscriure's prèviament a l'Oficina de Turisme per fer previsió de les taules i les cadires.

La nit continuarà a les 22.30 h amb un correfoc a càrrec de les Diabladesses i Batutaga pels carrers de Sant Joan i, a mitjanit, la plaça Major es transformarà en una pista de ball amb la música dels DJs Enrenou i JAS, que oferiran una sessió de música variada per tancar la nit amb una gran festa.

Durant tota la nit hi haurà servei de bar a càrrec del JAS per assegurar que no falti de res als assistents.

L'esdeveniment és possible gràcies a la Comissió de Festes, l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, les Diabladesses, Batutaga i Protecció Civil.