TwitterFacebookYoutubeRSS

Cinc estudiants de Sant Joan de les Abadesses han estat seleccionats per rebre beques d’estudis de la Fundació La Farga. Aquestes beques, destinades a promoure l’excel·lència acadèmica, oferiran suport financer per cobrir despeses de matrícula, materials d’estudi i altres necessitats educatives.

La Fundació La Farga ha concedit un total de 19 beques aquest any, reconeixent el mèrit acadèmic i el potencial dels joves estudiants, ascendint a un total de més de 35.000 € atorgats en ajudes. Els cinc beneficiaris de Sant Joan de les Abadesses tindran també l’oportunitat de participar en programes de mentoratge i activitats de desenvolupament personal. Aquest any la Fundació ha rebut 38 sol·licituds de beques per al curs 2024/2025.

A més a més, des de l’any passat, s’han ampliat les beques per a menors amb necessitats especials que siguin fills o filles de membres de l’equip de La Farga i socis de l’empresa, emfatitzant així la seva voluntat d’inclusió i suport a totes les famílies vinculades a La Farga. 

Durant l’acte d’entrega celebrat al Museu del Coure i amb l’assistència de 30 persones, l’Oriol Guixà, president de la Fundació La Farga, ha destacat la plena implicació de l’entitat amb el desenvolupament educatiu del seu entorn i la importància de la formació per al creixement personal i professional del talent més proper.

A més a més, l’Oriol ha conclòs el seu discurs amb aquestes paraules: “Crear talent i formar-se queda per tota la vida, per tant, les futures generacions que lideraran aquest país, han d’estar tan formades com sigui possible”. Seguidament, ha estat el torn de la Verònica Ruiz, alcaldessa de Les Masies de Voltregà, que ha agraït el “compromís que mostra la Fundació La Farga amb la formació i el progrés del territori, apostant per la formació dels joves del nostre entorn”, afegint que aquesta possibilitat d’aprenentatge contribueix positivament en la nostra societat. Finalment, en Ramon Roqué, alcalde de Sant Joan de les Abadesses, ha destacat l’oportunitat que donen aquestes beques a joves del poble amb menys recursos i els ha animat tot dient: “Amb el vostre esforç i entusiasme podeu modelar el futur”. La Fundació La Farga ofereix a través de les beques noves possibilitats de creixement acadèmic i professional, essent l’educació una palanca del progrés i el desenvolupament social i econòmic del territori.

202407 beques farga ramon