TwitterFacebookYoutubeRSS

Divendres passat vam poder gaudir de la darrera sessió del Club de Lectura Infantil del curs 2021-2022, però les activitats de la biblioteca no s'aturen! Aquest dijous vinent, dia 9 de juny i en el marc de la commemoració del Dia Mundial del Medi Ambient, des de la biblioteca estem preparant un taller familiar de reciclatge de samarretes en bosses en col·laboració amb la Fundació MAP. 

 

Ara que ja fa bo i ve tan de gust estar al carrer, el taller el farem a la Plaça Torras i Bages a les 17 h. Què necessiteu? L'única cosa que heu de portar són unes tisores per poder tallar les samarretes i moltes ganes de passar-ho bé. Podeu portar samarretes velles o que ja no us estiguin bé de casa, però us agradi molt el seu estampat. Si no en tinguéssiu, a la biblioteca us en facilitarà una de blanca.

Pel que fa a la represa del Club de Lectura, la propera sessió serà el dia 15 de setembre i els nens llegiran un dels volums del Diaris de la Cirera. La dinamització anirà a càrrec de la Montse Blanch. Com a novetat, hem canviat el dia de la sessió de divendres a dijous a fi de facilitar-vos la conciliació entre activitats extraescolars i Club de Lectura. Esperem que amb aquest canvi els nostres nens i nenes no hagin de triar entre nosaltres i els seus esports predilectes. Us notificarem quan tinguem els exemplars per cedir-los en préstec.

Agenda biblioteca

mercredi 12 de juin, 17:00 h
Entrega del kit “Guanyem un estiu lector”

---
vendredi 14 de juin, 18:00 h
Club de lectura d’adults: Clàssics Catalans

---
samedi 22 de juin, 11:00 h
Clausura Exposició "Ecofeminismes avançats: clima, aigua i dona"

---
mardi 25 de juin, 00:00 h - Tot el dia
Concurs de literatura infantil i juvenil Cler 2024

---
mercredi 26 de juin, 17:00 h
Tot Sona! Estimulació musical amb Judit Sabaté

---
vendredi 28 de juin, 17:00 h
Club de lectura infantil: Lily Mitjalluna amb Xavier Bonet

---

Horari / Contacte

Dilluns i dijous
De 10.30 a 14 h
i de 15 h a 19 h.

Dimarts i dimecres i divendres
De 15 a 19 h.

Dissabtes
De 10 h a 13 h.

Diumenges
Tancat


Anna Belén Aviles
T: 972723019
biblioteca [@] santjoandelesabadesses.cat