TwitterFacebookYoutubeRSS

S'acosta l'estiu, un període llarg de vacances, que suposa per a molts infants una aturada en el procés lector fins a la tornada a l'escola. Des de la biblioteca, en col·laboració amb la Fundació Bofill i el projecte LECXIT, llancem la tercera edició de la campanya "Guanyem un estiu lector". Tal i com ja vam fer els estius de 2021 i de 2022, us farem entrega d'un kit lector amb propostes i recursos per a les famílies per promoure l'hàbit i el gust per la lectura dels nens i nenes, entre elles, el Carnet Lector que hauran d'omplir els vostres fills/filles. Podeu començar a recollir els kits a partir de dimecres, en l'horari habitual de la biblioteca.

Com a novetat, aquest any farem una sessió de presentació de "Guanyem un estiu lector" per als nens i nenes que tindrà lloc dimarts de la setmana que ve, dia 21 de juny a les 18 a la biblioteca. Allà els explicarem en què consisteix el repte d'aquest any i parlarem, adaptat a la seva experiència i interessos, sobre la importància de llegir també durant les vacances. Recomanem que els nens vinguin amb el kit, en cas que ja l'hàgiu recollit. Si no el teniu encara, aquell mateix dia els farem entrega d'aquest.

Com és habitual, també us oferim propostes per a la lectura durant les vacances. Hi ha recomanacions per a Educació Infantil, Primària i Secundària. No dubteu a  venir a la biblioteca per a triar entre les més de 100 novetats en llibres infantils i juvenils rebudes en els darrers dos mesos!

Agrairem que pugueu fer també difusió de "Guanyem un estiu lector" a les persones a qui pugui resultar d'interès i que aquelles famílies interessades a què els nens i nenes vinguin a la sessió de presentació ho facin saber a la biblioteca, a través d'un correu, a l'adreça Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser..

Com sempre, la biblioteca està a la vostra disposició per a qualsevol aclariment.

Lecxit 2022

Agenda biblioteca

mercredi 26 de juin, 17:00 h
Tot Sona! Estimulació musical amb Judit Sabaté

---
vendredi 28 de juin, 17:00 h
Club lectura infantil: Lily Mitjalluna

---
vendredi 28 de juin, 18:00 h
Papasseit canta

---

Horari / Contacte

Dilluns i dijous
De 10.30 a 14 h
i de 15 h a 19 h.

Dimarts i dimecres i divendres
De 15 a 19 h.

Dissabtes
De 10 h a 13 h.

Diumenges
Tancat


Anna Belén Aviles
T: 972723019
biblioteca [@] santjoandelesabadesses.cat