TwitterFacebookYoutubeRSS

premisIIcertamen-palmas-01El dilluns 23 d'abril, coincidint amb la Diada de Sant Jordi, es farà el lliurament de premis del II Certamen Literari Joan Maragall a partir de les 11 del matí al Teatre Centre de Sant Joan de les Abadesses. L'acte estarà presidit pel Sr. Ramon Roqué, alcalde de Sant Joan, i pel jurat del certamen, format per Adriana Serra, Xavier Borrat, Núria Colomer, Jordi Remolins, Esther Rovira, Jordi Vilarrodà i Montserrat Tallant. La presentació de l'acte anirà a càrrec del Sr. Eusebi Puigdemunt, director de l'Institut Escola.

 

 

El certamen literari Joan Maragall, que enguany celebra la segona edició, és promogut per la regidoria de cultura de l'Ajuntament de Sant Joan i l'Institut Escola, i enguany hi han participat 17 obres en la categoria d'adults, a més d'uns 180 alumnes de set cursos de l'Institut Escola (de 3r de Primària a 4t d'ESO).

La celebració d'aquest certamen pretén potenciar la narració i la poesia entre els més joves i també incentivar l'escriptura i promoure la cultura a la vila santjoanina.