TwitterFacebookYoutubeRSS

certamenwebAquest dilluns 23 d'abril, coincidint amb la Diada de Sant Jordi, s'han lliurat els premis del II Certamen Literari Joan Maragall, a les 11h al Teatre Centre de Sant Joan de les Abadesses. El director de l'IE Sant Joan, Eusebi Puigdemunt, ha presentat l'acte agraint l'esforç̧ i felicitant l'alumnat, donat que han estat presentades obres de molt bon nivell. Els membres del jurat, juntament amb l'alcalde de la vila, Ramon Roqué, han estat els encarregats d'entregar els premis als alumnes de l'IE Sant Joan que participaven al certamen (des de 3r de Primària fins a 4t d'ESO). La regidora de Cultura, Montserrat Tallat, ha destacat la importància del foment de la lectura entre els joves i també la bona participació en la categoria d'adults d'enguany, de la qual ha donat a conèixer les obres guanyadores, tant en poesia i com en prosa.

En el primer apartat, el premi ha estat per al Sr. Pau-Xavier Elías Cruz per l'obra "Enfilall de somnis", mentre que en narrativa la guanyadora ha estat la Sra. Josefina Ginesta i Robert per " Somnis des de l'Arno". El jurat ha considerat oportú fer una menció especial a l'obra "Sant Joan: 15 impressions (i un divertiment)" d'Eusebi Puigdemunt i Puig en poesia.

L'acte ha reflectit la voluntat de l'Institut Escola i de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses de donar continuïtat a aquest Certamen per fomentar l'escriptura entre l'alumnat i amb la intenció d'animar els vilatans i amics de Sant Joan a participar amb moltes més obres en la propera edició.

Podeu consultar, a continuació, les obres i els participants guardonats:

LLISTAT