TwitterFacebookYoutubeRSS

pabordesbo-fotoEl programa Mans de Catalunya Ràdio, un magazín festiu que repassa els esdeveniments més destacats sobre la música folk i la cobla, ha organitzat un concurs per trobar la dansa més viva dels Països Catalans. El Ball dels Pabordes de Sant Joan de les Abadesses va passar la primera i la segona eliminatòria i es va classificar per a la gran final.

 

A partir del dissabte dia 12 i fins el 26 de maig, es pot votar per escollir la dansa més viva. El Ball dels Pabordes competeix amb la Dansa de les Almorratges de Lloret de Mar, el Ball Cerdà de la Seu d'Urgell i el Ball de la Bola de Sabadell. La dansa més votada en el moment que es tanquin les línies, durant el programa del dissabte 26, serà la guanyadora del concurs.

Es pot votar el Ball dels Pabordes a través d'aquestes vies:

• Escrivint un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

• Escrivint al Facebook del programa Mans: www.facebook.com/manscatradio

• Al Twitter del programa Mans: www.twitter.com/manscatradio amb l'etiqueta #dansaviva

• Deixant la resposta al contestador del programa Mans, al 934 144 166

• Enviant un SMS al 27033 amb el text CATMANS EL BALL DELS PABORDES

El programa Mans es pot escoltar els dissabtes de 06.00 a 08.00 h, els diumenges de 06.30 a 08.00 h, i els festius intersetmanals de 07.00 a 08.00 h a Catalunya Ràdio.