TwitterFacebookYoutubeRSS

SJA RETALL web 1 de 1Des d’aquesta setmana ja podeu llegir les tres primeres revistes SJA directament des de la web de l’Ajuntament de Sant Joan. La lectura es fa des d’un programari que permet conservar-ne el disseny i simula la lectura intuïtiva pàgina a pàgina que es faria en paper. També es pot consultar directament una pàgina en concret, apropar-se al text o a les fotografies, o visualitzar-la en pantalla completa per afavorir-ne la visibilitat. Finalment, hi ha la possibilitat de descarregar-la en format pdf per imprimir-la o llegir-la a través d’un altre lector o llibre electrònic.

 SJA va néixer a principis de 2011 com un nou mitjà de comunicació santjoaní que, per la seva periodicitat semestral, es centra no tant en l'actualitat com en els reportatges més aprofundits, amb la voluntat de que els mateixos santjoanins en siguin els protagonistes. La revista és confeccionada per un consell de redacció de voluntaris, que treballen en coordinació amb la regidoria de Cultura de l'Ajuntament.

 Podeu consultar les revistes directament a través del següent enllaç o pels menús, a LA VILA>Revista SJA de la pàgina principal.

 http://santjoandelesabadesses.cat/index.php/ca/la-vila/sja.html