TwitterFacebookYoutubeRSS

L’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses fa una valoració molt positiva de la Festa Major de Sant Joan de les Abadesses, celebrada entre el divendres 10 i el dimarts 14 de setembre. Tot i els inconvenients de les mesures de control i les limitacions d’aforament, els actes previstos es varen poder dur a terme amb normalitat i l’esperit de la festa es va mantenir intacte, amb una mescla d’activitats per a tots els públics, i amb les entrades esgotades en tots els espectacles populars. L’Ajuntament vol agrair a totes les entitats que ajuden a organitzar la festa per l’esforç, implicació i compromís dedicat en programar, moure, adaptar i tenir cura de les activitats d’aquests dies.

Pel que fa a la meteorologia, més important que mai -ja que moltes activitats es feien a l’aire lliure com a mesura de prevenció de contagis de la Covid-19-, tot i que s’esperaven pluges, quasi la totalitat de les activitats van transcórrer sense problemes. Amb tot, divendres, l’Entrevoltes es va moure al Pavelló Municipal d’Esports per prevenció; el Ball dels Pabordes de diumenge es va veure afectat momentàniament perquè la puja intermitent va obligar als músics i balladors a refugiar-se sota les voltes en alguna ocasió; el Fira Músics (un festival musical amb quatre escenaris simultanis) es va haver d’escurçar per l’aigua; i també les sardanes a la font del Covilar es varen haver de fer al pavelló.

Tant les noves activitats (Vermut Electrònic i Fira Músics), com el canvi d’ubicació d’algunes actuacions musicals que es varen fer al passeig comte Guifré, van donar un caire nou a la festa i varen tenir molt bona acceptació entre els santjoanins i santjoanines, i les entitats i l’Ajuntament en prendran nota per a pròximes festes majors, que esperen poder gaudir en plena normalitat.