TwitterFacebookYoutubeRSS

L’artista gironina Patrícia Maseda Calamita exposarà un conjunt d’escultures a l’exposició “Mirades”, que es podrà veure des del dissabte 5 de febrer i fins al 3 d’abril de 2022 al Palau de l’Abadia de Sant Joan de les Abadesses. L’exposició serà aquest dissabte a les 18 hores. L’exposició estarà oberta al públic de dilluns a dissabte, de 10 a 14 h i de 16 a 19 h, i diumenges, de 10 a 14 h.

La mostra està formada per 12 escultures que l’artista anomena “volums imaginaris” que exploren conceptes com la mirada, els ulls, la llum, les refraccions, la memòria, la bellesa, les passions, la feminitat… Les obres estan fetes amb paper i cartó, modelats amb les mans i transformats en textures i plecs, amb el seu estil figuratiu propi, a través del qual adquireixen sentit.

Patrícia Maseda Calamita

Patrícia Maseda Calamita (Girona, 1977) és llicenciada en Història de l’Art i Màster en Comunicació i Crítica d’Art per la Universitat de Girona. Començà a desenvolupar el seu treball artístic amb l’escultura l’any 2014, treballant amb materials com el paper i el cartó. Des de 2016 ha participat en exposicions individuals i col·lectives en diferents museus i espai culturals a Catalunya i a Grècia. 

Fins al 3 d’abril de 2022
Exposició “Mirades”, de Patrícia Maseda
Palau de l’Abadia
Inauguració: dissabte 5 de febrer - 18 h

 


“Apunts d’anatomia”, fins al 6 de març

La mostra de Patrícia Maseda coincidirà durant prop d’un mes amb l’exposició “Apunts d’anatomia” de Pep Admetlla, que compta amb la col·laboració del Museu d’Història de la Medicina de Catalunya. A “Apunts d’anatomia”, Admetlla recull dibuixos i escultures de l’artista acompanyades de motlles cedits pel Museu d’Història de la Medicina de Catalunya, que varen ser creats a la segona meitat del segle XIX.