TwitterFacebookYoutubeRSS

La pianista Laura Andrés, recent guanyadora del premi Enderrock 2022 al millor disc de clàssica-contemporània, presenta el seu primer treball en solitari Blanc al Palau de l'Abadia (20 de març, 12.30 h) dintre de la programació del SAT Teatre Centre). Blanc és un disc intimista i ple d’emoció que ens convida a celebrar la vida i reflexionar d’una manera creativa sobre les experiències i les oportunitats. Al final, disposem d’un temps preciós i de nosaltres depèn omplir-lo de coses que ens facin vibrar.

Les línies melòdiques, la sonoritat, les textures, conviden a la introspecció i a buscar dins nostre aquest espai #blanc creatiu que tots tenim i que sovint menystenim. I sobretot, la Laura ens convida a compartir la música i l’art amb les persones que estimem, i així viure plegats un moment únic.

En el seu directe, Laura Andrés ens proposa una posada en escena elegant i, com sempre, molt natural i molt propera al públic, intentant humanitzar l’art i la música i apropar-los a cada espectador. Mitjançant el piano i alguns contes i frases que li han resultat inspiradors, ens suggereix un íntim viatge sonor que ens permet deixar-nos portar i acaronar per cadascuna de les peces.

Diumenge, 20 de març - 12.30 h
Palau de l'Abadia
Venda d'entrades a Codetickets

LAURA ANDRES