TwitterFacebookYoutubeRSS

CARAVANES OKEl proper divendres 20 de setembre, a les 9:00h, l’Hble. Sr. Felip Puig i Godes, conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, presidirà l’acte de celebració del 5è aniversari de Vila Icària, a Sant Joan de les Abadesses. Vila Icària és una iniciativa conjunta de la Fundació Eduard Soler i l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, especialment dissenyada per a conciliar un projecte d’empresa amb la vida privada. A més dels 14 habitatges de protecció oficial, Vila Icària disposa de 200 m2 distribuïts en “boxes” d’oficina que puguin necessitar els emprenedors.

 I a banda de les oficines, les empreses de Vila Icària gaudeixen dels serveis compartits de sala de reunions, sala de conferències, zona comercial amb butaques i serveis de reprografia. Va néixer l’any 2008 amb la voluntat d’esdevenir un focus d’atracció per instal·lar emprenedors d’arreu de Catalunya, que vulguin viure i treballar en un espai dissenyat per a desenvolupar aquesta funció.

vila icariaL'edifici de Vila Icària també acull la llar d'infants Molí Petit

Aquest equipament, absolutament singular en la seva concepció, suposa viure i treballar en un entorn que afavoreixi la creativitat i la innovació i representa per Sant Joan i la comarca del Ripollès un fort impuls en la generació d’activitats innovadores. La inversió de més de dos milions d’euros va ser assumida íntegrament per la Fundació Eduard Soler. L’ajuntament va facilitar el terreny on està situat. 

El programa d’actes és:

  • Benvinguda a càrrec de l’Alcalde de Sant Joan de les Abadesses, Sr. Ramon Roquer

  • Parlament d’un emprenedor en actiu, Sra. Arminda Carbonell

  • Parlament del President de la Fundació Eduard Soler, Sr. Ramon Vilardell

  • Cloenda a càrrec de l’Hble. Conseller d’Empresa i Ocupació, Sr. Felip Puig 

Divendres 20 de setembre a les 9.00 hores
Sala de reunions de Vila Icària
(Ctra. C-26, s/n, 17860 Sant Joan de les Abadesses) 

Per a més informació sobre Vila Icària premeu aquí.

logo fesSJ2 color