TwitterFacebookYoutubeRSS

gp Marathon Grandma 0301011004 131819Sant Joan de les Abadesses s’uneix, com l’any passat, al programa Caminem per l’Envelliment Actiu, una iniciativa del Consorci de Benestar Social del Ripollès on hi participen diferents institucions, entitats i associacions, i que a Sant Joan s’emmarca dintre de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

L’activitat es farà el diumenge 29 de setembre i comptarà amb una caminada amb dos recorreguts adaptats per a les diferents aptituds físiques dels participants. Tot i que està adreçada especialment a persones majors de 65 anys, també està oberta a familiars, companys i a tota la població.

El recorregut estarà degudament senyalitzat i es farà amb el suport dels membres de l’organització que tindran cura dels participants. A l’arribada, hi haurà un petit refrigeri per a tothom. L’inici de les caminades es farà des del Parc Urbà de Salut situat a la plaça Barcelona, a les 10.30 h. Tot i que és una activitat gratuïta, cal inscriure’s al Centre Cívic (Edifici El Palmàs) de 16 a 20 h, i dimarts, també, de 10 a 13 h, fins al 27 de setembre.

A més, l’organització muntarà una exposició online amb totes les fotografies que els participants enviïn a Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser.. Per a més informació podeu visitar www.envellimentactiuripolles.wordpress.com

A Sant Joan hi col·laboren les següents entitats: Fundació Emma, Fundació Oncolliga Girona, Grup Esplai Somnis, Associació de Dones, l’Associació de Jubilats i Pensionistes, la Unió Excursionista de Sant Joan, ElRipollès.cor i Protecció Civil.

Més informació a:

www.envellimentactiuripolles.wordpress.com

http://www.gencat.cat/mobilitat