TwitterFacebookYoutubeRSS

capdanyUna cita com la de cap d'any mereix una celebració per recordar. A Sant Joan de les Abadesses la revetlla no pot tenir millors protagonistes: l'orquestra El Tren de la Costa, amb la veu increïble de Jordi Galán, i la millor música fins a la matinada amb els DJs de Fundación Ibiza.

El Tren de la Costa passarà per Sant Joan en unes circumstàncies immillorables per a l'orquestra. Enguany celebren el seu 30è aniversari damunt dels escenaris, i el seu cantant actual, el ripollès Jordi Galán, és una de les sorpreses televisives i musicals de la temporada gràcies a la seva participació a un concurs de talents de Tele 5. Pel que fa a la Fundación Ibiza, es tracta d'una referència quan parlem de macro-discoteques i espectacles mòbils i que ens asseguren moltes hores de festa amb performances, sorpreses, regals, efectes especials, pirotècnia, pantalles, làsers i un so perfecte.

Si compres l'entrada abans del diumenge 31 de desembre, entrada i consumició et costaran només 10 €. A la taquilla, les entrades tindran un preu de 15 € (també amb consumició). Fes la teva compra a l'Oficina de Turisme del Palau de l'Abadia.


Jordi Galán en una de les seves actuacions a un concurs de talents musicals

La festa està assegurada fins a la matinada amb Fundación Ibiza

CAP DANY 2013

Organitza: Comissió de Festes, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses.