TwitterFacebookYoutubeRSS

logo-xarxa-albergsHo fa amb un carnet amb què gaudiran d’un 10% de descompte a l’Alberg Ruta del Ferro (Sant Joan de les Abadesses), l’Alberg de la Vall d’en Bas (a la Garrotxa), l’Alberg de Banyoles (al Pla de l’Estany) i l’Alberg Costa Brava de Llançà (a L’alt Empordà) sempre i quan ja hagin fet nit en algun d’aquests albergs i hagin segellat el carnet.

A més, si aquests usuaris aconsegueixen els quatre segells dels albergs d’aquesta xarxa, tindran una nit de franc en règim de dormir i esmorzar en un d’aquests allotjaments pel mateix nombre de persones de les reserves prèvies. El carnet o val de descompte es pot aconseguir en aquests albergs o també es pot imprimir, per exemple, a la pàgina web de l’Alberg Rural Ruta del Ferro. 

descompte-Alberg-Ruta-Ferro2

descompte-Alberg-Ruta-Ferro
Imprimeix el teu carnet aquí


Nou segell Pirinexus per la nominació com a "millor ruta pedalable europea"

A més dels descomptes, els usuaris de l'Alberg Ruta del Ferro també gaudiran d'una de les millors rutes europees per fer cicloturisme d'aquest 2014, segons la Fets & Wandelbeurs d'Amsterdam, una de les fires de cicloturisme i senderisme més consolidades d'Europa. El premi ha estat per la via verda Vennbahn (Alemanya-Bèlgica-Luxemburg). Les altres rutes nominades eren Tour de Manche (França-Anglaterra) i Valsugana (Itàlia). A partir d'ara trobareu aquest segell distintiu que remarca la nominació i que acredita la via verda de la Ruta del Ferro i la xarxa Pirinexus com una de les millors rutes europees.

segell-pirinexus-verd