TwitterFacebookYoutubeRSS
 
10:00h Durant tot el dia: Parades artesanes de productes mexicans i catalans i Exposició dels dibuixos “Éste es mi México” realitzats pels nens de l’Escola Abadessa Emma.
 
10:30h "Cascarita". Partit de futbol amistós CE Abadessenc – Selecció Mexicana.

11:00h Tallers infantils. Elaboració de “piñatas y papel picado”. Adreçat a nens majors de 5 anys.

13:00h Concert de música tradicional amb el quartet acústic Tlalli. “Son” de les comunitats rurals mexicanes.

16:00h Taller de dansa i trencament de "piñatas". Integrants del grup Semblanza ensenyaran les passes bàsiques del “Jarabe Tapatío”.

17:00h Ballet folclòric mexicà amb México Baila. Diverses regions de Mèxic es veuen representades a través de la dansa.

19:00h Grito de Independència.
A càrrec del Cònsol General de Mèxic a Barcelona, Sr. Jaime García Amaral acompanyat de l’alcalde de Sant Joan de les Abadesses, el Sr. Ramon Roqué i Riu.

19:10h Ballada de la sardana de l’himne de Mèxic.

19:15h Actuació musical Mariachis amb el grup Semblanza.

Totes les activitats es faran a la Plaça Major.
 
Per veure fotografies de la Festa del Grito del 2007, cliqueu aquí.
 
AUTOCAR GRATUÏT DES DE BARCELONA: S'organitzarà un autocar que farà el trajecte Barcelona-Sant Joan de les Abadesses-Barcelona totalment gratuït. Cal fer la reserva a l'Oficina de Turisme de Sant Joan de les Abadesses al telèfon 972 720 599 o bé a l'adreça de correu electrònic Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo..
 
Per a més informació de la Festa del Grito:
Centre Cívic 972 722 357 Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
Oficina de turisme 972 720 599 Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
 
Si voleu conèixer les relacions existents entre Mèxic i Sant Joan de les Abadesses, i el perquè de la realització de la Festa del Grito al nostre municipi cliqueu aqui.
 
Col·laboradors: