TwitterFacebookYoutubeRSS

En aquesta pàgina podreu consultar la composició del plenari municipal durant la legislatura 2023-2027, les regidories i de qui són responsabilitat, així com les opcions per posar-s'hi en contacte. 

Consulta les actes del plenari municipal

 

Plenari municipal Ajuntament Sant Joan de les Abadesses regidors 2023-2027


Regidors que componen l'actual Plenari municipal de l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses en la legislatura 2023-2027: 

MÉS - RAMON ROQUÉ RIU
MÉS - ALBERT RAMONEDA RICART
MÉS - MARIA ROSA FRAXANET SALA
MÉS - VANESA PAU GIMÉNEZ
MÉS - JOAN ALOMAR COSTA
MÉS - MIQUEL MARCÉ CASTILLO
ERC - SERGI ALBRICH VIÑAS
ERC - ELISENDA GUILLAUMES CULLELL
ERC - ALBERT CARRERAS DORCA
ERC - LAIA CAPDEVILA MAS
ERC - LLUÍSA PÉREZ CASTRO


ELS GRUPS MUNICIPALS

 

Slide 1

Legislatura 2023-2027:
Composició del consistori

Slide 2

Grup municipal de MÉS

Slide 3

Grup municipal d'ERC

previous arrow
next arrow

EQUIP DE GOVERN

Grup municipal Moviment d'Esquerres

Ramon Roque MES Plenari municipal Ajuntament Sant Joan de les Abadesses regidors 2023-2027
Ramon Roqué Riu
Alcalde – President
Portaveu de l’Ajuntament
Responsable de les àrees d’Hisenda, Urbanisme i Mobilitat. Habitatge. Agricultura, Ramaderia i Medi, Promoció Econòmica, Indústria, Comerç i Turisme
 
 
alcaldia [@] santjoandelesabadesses.cat
 
Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses, ha centrat la seva carrera professional en els negocis familiars, desenvolupant-se com a autònom en sectors diversos com la restauració, l'agricultura, la ramaderia i el turisme rural. En l'any 2003, Roqué va entrar a l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses com a regidor, i des de 2007 ocupa el càrrec d'alcalde. Durant la seva trajectòria política, ha acumulat una àmplia experiència en la gestió pública, formant part dels òrgans de direcció de diverses institucions i organismes públics com el Consell Comarcal del Ripollès, l’Agència de Desenvolupament del Ripollès, l’Escorxador Comarcal del Ripollès, l’agrupació europea de cooperació territorial País d’Art i d’Història de les Valls Catalanes, el Consorci del Ter i el Consorci de Vies Verdes, entre d'altres.

 

Montserrat Tallant MES Regidors 19 23 Sant Joan de les Abadesses
Albert Ramoneda Ricart
Primer tinent alcalde
Regidor de Joventut, Esports, Festes, Transició energètica i Noves tecnologies

 
aramonedar [@] santjoandelesabadesses.cat

Albert Ramoneda Ricart, és graduat en Enginyeria Mecànica i té un Màster en Enginyeria Industrial amb especialització en gestió i organització industrial. Ha treballat en el sector energètic com a consultor d'empreses en l'àmbit nacional i internacional, i actualment treballa per a l'empresa principal de serveis municipals de l'Ajuntament de Barcelona. És el director de la cursa Taga2040 des de 2020 i ha desenvolupat un rol actiu en diverses activitats i entitats locals, com la Unió Excursionista, el JAS, el Carnaval d'estiu, la Comissió de Festes, i ha col·laborat en un programa de ràdio local de La Veu de Sant Joan.

 

M. ROSA FRAXANET MES Plenari municipal Ajuntament Sant Joan de les Abadesses regidors 2023-2027
Maria Rosa Fraxanet Sala
Segona tinent alcalde
Regidora de Cultura i Arxiu
 
 
mrfraxanets [@] santjoandelesabadesses.cat

Llicenciada en Història de l'Art i Museologia, actualment compagina la seva tasca docent a l'Institut la Mallola d'Esplugues de Llobregat amb la gestió i programació de les activitats culturals del municipi. Ha dut a terme una notable tasca en la catalogació del fons del Museu del Monestir i ha coeditat diversos catàlegs d'exposicions i llibres sobre catalogació i documentació d'obres d'art. Entre les seves publicacions destaquen: "Estudis d'iconografia medieval", "Can Gorina. Els primers estiuejants de Sant Joan" i "Amb els teus ulls".

 

JOAN ALOMAR MES Plenari municipal Ajuntament Sant Joan de les Abadesses regidors 2023-2027
Joan Alomar Costa
Tercer tinent alcalde
Regidor d'Obres i Serveis i Governació
 
 
jalomarc [@] santjoandelesabadesses.cat
 
Està jubilat després d'una llarga carrera com a injectador i responsable de planta en una empresa d'injecció de plàstics de la comarca. Viu a Sant Joan des de fa 40 anys i s'ha mantingut vinculat a diverses entitats locals, com el Clownia, on ha coordinat voluntaris i col·laboradors durant els concerts de la plaça.

 

Vanesa Pau MES Regidors 19 23 Sant Joan de les Abadesses
Vanesa Pau Giménez
Regidora de Salut, Serveis Socials i Igualtat, diversitat i feminisme
 
 
vpaug [@] santjoandelesabadesses.cat

Diplomada en Infermeria amb especialització en Infermeria Familiar i Comunitària, treballa des de fa més de 15 anys com a infermera al Consultori Local de la vila, una experiència que li ha permès adquirir un ampli coneixement de la població. També ha estat actiu en moviments socials i grups feministes.

 

Miquel Marcé MES Plenari municipal Ajuntament Sant Joan de les Abadesses regidors 2023-2027
Miquel Marcé Castillo
Regidor d'Educació, Biblioteca i Formació
 
 
mmarcec [@] santjoandelesabadesses.cat
 
Llicenciat en Filologia Catalana i Hispànica, Miquel també té un Màster en Educació i TIC e-learning i un Postgrau en Direcció estratègica de centres docents per a la innovació i l'èxit educatiu. Ha exercit com a professor de Llengua Catalana i Literatura del Departament d'Educació, i des del 2023 és inspector d'aquest mateix departament als Serveis Territorials de Girona. En l'àmbit personal, gaudeix de caminar, fer esport i passar temps en família. Ha format part de l'equip directiu de l'IE Mestre Andreu des de l'any 2009 fins al 2023, i n'ha estat el director del 2019 al 2023.

REGIDORS DE L'OPOSICIÓ

Grup municipal ERC-AM

 

Sergi albrich ERC Regidors 19 23 Sant Joan de les Abadesses
Sergi Albrich Viñas
Regidor-portaveu del grup municipal d’ERC
 
 
salbrichv [@] santjoandelesabadesses.cat 
 
És llicenciat en Geologia, doctor en Paleontologia i té un Màster en Govern Local. Actualment, és el director dels Serveis Territorials del Departament de Territori a Girona, i també ha estat membre i president del Grup Esplai Somnis, part de la Junta de la Unió Excursionista, i col·laborador en la creació del programa de la Festa Major de l'any 2009 "Els Espais d'Interès Biològic i Geològic de Sant Joan de les Abadesses". Albrich és regidor a l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses des de 2009 i conseller comarcal des de 2017.

 Elisenda Guillaumes ERC Plenari municipal Ajuntament Sant Joan de les Abadesses regidors 2023-2027
Elisenda Guillaumes Cullell
Regidora
 
 
eguillaumesc [@] santjoandelesabadesses.cat
 
Dra. Enginyera Agrònoma, és directora general d’Agricultura i Ramaderia. Ha estat membre del Grup Esplai Somnis, de la UE Sant Joan i de l'AFA de la llar d'infants i IE Mestre Andreu, i del SAT Teatre Centre, entre altres. És regidora de l'Ajuntament des de 2015.

Albert Carreras ERC Plenari municipal Ajuntament Sant Joan de les Abadesses regidors 2023-2027
Albert Carreras Dorca
Regidor
 
 
acarrerasd [@] santjoandelesabadesses.cat

Treballa com a responsable en una empresa metal·lúrgica del Ripollès. Carreras està molt arrelat a l'esport santjoaní, on ha participat del futbol, del pàdel, de curses... A més, va ser membre i cap de colla dels geganters durant cinc anys


Laia Capdevila ERC Plenari municipal Ajuntament Sant Joan de les Abadesses regidors 2023-2027
Laia Capdevila i Mas
Regidora
 
 
lcapdevilam [@] santjoandelesabadesses.cat
 
És graduada en Economia i Màster en Desenvolupament Directiu i Auditoria. Actualment, treballa en una entitat financera pública. Ha estat membre del Grup Esplai Somnis i portaveu de les JERC de Sant Joan de les Abadesses. Va col·laborar a l'emissora municipal La Veu i és regidora a l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses des del 2019.

 

Maria Lluisa Perez Castro ERC Regidors 19 23 Sant Joan de les Abadesses
Maria Lluïsa Pérez Castro
Regidora
 
 
mlperezc [@] santjoandelesabadesses.cat 
 
És tècnica en dietètica i nutrició i auxiliar d'infermeria especialitzada en fisioteràpia i rehabilitació. Treballa com a professional en l'àmbit de la dependència de les persones grans. Ha estat membre de l'Associació de Dones de Sant Joan de les Abadesses i vicepresidenta de l'entitat durant quatre anys. Ha estat membre de l'AFA de la Llar d'Infants el Molí Petit i del SES Sant Joan. És voluntària de l'Oncolliga de Sant Joan de les Abadesses i és regidora a l'Ajuntament des de l'any 2011.