TwitterFacebookYoutubeRSS
Banner-entitats-socials Banner-reserva-sales
Banner-botiga-de-comerc-just Banner-borsa-de-treball

Què és el Centre Cívic?

El Centre Cívic de Sant Joan de les Abadesses és un ens municipal destinat principalment a la dinamització comunitària. Es tracta d'un equipament polivalent creat per a la dinamització i l'impuls d'activitats amb la finalitat de treballar pel desenvolupament social, cultural, esportiu i lúdic, la promoció de la vida associativa i la participació dels ciutadans en el nostre municipi. Hi poden accedir persones físiques i entitats sense ànim de lucre.  

Els principis d'actuació a l'hora de desenvolupar la tasca dinamitzadora, que són els referents i eix vertebrador del funcionament d'aquest espai de treball comunitari, són els següents:

  • Treball educatiu en el sentit més ampli del terme, contemplant l'educació com a eina de millora de la persona en tots els àmbits de la vida, que inclouria tant l'educació més formal com la més lúdica.
  • Treball coordinat i en xarxa amb les entitats, els altres ens municipals i comarcals i grups poblacionals per tal de valorar i millorar la situació actual des de la mateixa comunitat, potenciant en tot moment el treball en comú.
  • Potenciar les persones, les seves possibilitats, visions, idees, interessos, suggeriments.
  • Atendre la diversitat, cada cop més present i enriquidora si s'aprofiten les diferents potencialitats.
  • Innovar, cercant en tot moment el progrés de la comunitat així com la seva participació.
  • Apropar a la població l'accés a les noves tecnologies a través del Telecentre.

En el Centre Cívic de Sant Joan de les Abadesses s'hi concentren serveis i espais diferenciats que li donen identitat pròpia. El Centre Cívic és doncs, a més d'un equipament de dinamització comunitària, un espai on s'ubica el local d'entitats, el Punt d'Informació Juvenil del municipi, el Telecentre i diverses aules destinades a diversos usos, com poden ser cursos de formació, reunions d'entitats i associacions...

El Telecentre de Sant Joan és un altre servei que ofereix el Centre Cívic. Es tracta d'un punt de connexió gratuïta a internet, que disposa de 3 ordinadors.

Centre Cívic - El Palmàs
C/ Jaume Nunó, 4
972 722 357 / 972 720 100
Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.